18 березня — ікони Божої Матері «Виховання». День, коли моляться і просять здоров’я для своїх дітей



Згідно з православною традицією, 18 березня прийнято вшановувати чудесну ікону Діви Марії під назвою «Виховання». Усім батькам сьогодні слід промовити молитву, яка допоможе вберегти своїх дітей від будь-якого лиха. Сьогодні кожна щира молитва неодмінно буде почута.

До нашого часу невідомо звідки з’явилася ця чудотворна ікона. Більшість священних людей вважають її походження з Візантії. Раніше ікона «Виховання» мешкала у Москві, у Казанському соборі. Але на жаль потім вона зникла й в наш час є копія цього образу.

Цьому священному лику необхідно молитися за своїх дітей, батьки просять оберігати їх від нечисті й поганого. Допомогти дітям бути гарно вихованими та не піддаватися поганому впливу. Молитви повинні йти від щирого серця, тоді в сім’ї буде панувати взаємоповага та розуміння.

Цього дня у священних храмах проводять службу. Після віряни можуть помолитися Святій Богородиці. Бажано на службу взяти з собою дітей, вони теж повинні прочитати молитви.


18 березня, триває Великий піст, тому віряни повинні дотримуватися його. Не рекомендується розважатися, краще зосередьтесь на молитвах, які очищають душу.

    Друзі, Вам подобається ця стаття?
    Поділіться з друзями!